Containerverhuur

Met onze containers is verbouwen een koud kunstje

Bij de verbouwing van uw woonst komen er onvermijdelijk breekwerken aan te pas. Daarom verhuurt CT-Liftservice voor klanten in West-Vlaanderen ook containers voor gemengd bouwafval, in combinatie met een van onze verhuisliften. U kunt er alle soorten steenpuin, beton, afbraakhout en glas in kwijt.

Of het nu gaat om de uitvoering van kleine werken in een appartement, of de renovatie van een volledig huis: CT-Liftservice heeft voor u de oplossing, hoe groot uw project ook is! We beschikken over containers in verschillende maten, van klein (6m³) tot zeer groot (30m³).

Maak nu een afspraak!

Afbraakwerken? Breek er uw hoofd niet over!

Uiteraard staat CT-Liftservice u bij van begin tot eind. Om een container te mogen plaatsen, moet u in de meeste gevallen eerst een aanvraag indienen bij de bevoegde politiediensten. CT-Liftservice brengt dit allemaal voor u in orde, zodat er tijdig verkeersborden in de straat kunnen worden geplaatst.

Onze medewerkers zorgen ter plaatse voor extra spierkracht bij het bedienen van de buitenlift en het vullen van de container. Ook over de sortering hoeft u zich geen zorgen te maken: dit doen wij allemaal achteraf.

CT-Liftservice biedt deze diensten aan op zeer korte termijn: vandaag gebeld, is morgen geleverd!

Bereken nu de kostprijs

voor uw verhuisservice

Ga naar de pagina waar u vrijblijvend uw kostprijs voor verhuisservice kan laten berekenen