Ladderlift

Ladderlift

Dankzij onze nieuwe ladderlift kunnen we tot maar liefst 39 meter hoog. Dit is het equivalent van de 13de verdieping in een appartementsgebouw. CT Liftservice is een erkend verhuizer die diensten levert zoals aan u een ladderlift huren. Wij bieden u met een uitvalsbasis in Blankenberge de beste prijs/kwaliteitsoplossing aan! Indien u een beroep wenst te doen op onze verhuiswagens, dan zijn de eerste 50 kilometer van de verplaatsing volledig gratis. Bij ons bent u aan het juist adres als het gaat over betaalbaar verhuizingen en ook voor liften, meubelbewaring en containerverhuur.

Ook voor zeer moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij oplossingen.

Naast dit pronkstuk beschikken we ook over verschillende andere ladderliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt en ook op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Verhuislift online reserveren

steeds bereikbaar 24/24

Bezoek onze website www.liftbooking.be om direct een verhuislift vast te leggen

Verhuislift huren - Liftservice - Ladderlift huren

CT liftservice is er voor uw verhuizingen: meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift huren, verhuislift huren … Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen