verhuislift-appartement

Liften – Your sky is not our limit!

Dat Verhuisfirma Brugge Kust met zijn liften hoge toppen scheert, dat was al langer bekend. Maar nu gaan we nog een paar trapjes hoger, met onze nieuwe ladderlift, die tot maar liefst 39 meter hoog kan. Dat is het equivalent van de 13de verdieping in een appartementsgebouw! Hij is een echte krachtpatser die uiterst stabiel is.

Naast dit pronkstuk beschikken we ook over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: Verhuisfirma Brugge Kust zoekt samen met u naar de juiste oplossing!

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Liften – Last but not least: onze GEDA-lift

GEDA staat al jaren garant voor hét hulpmiddel bij uitstek voor moeilijk bereikbare plaatsen. Bij Verhuisfirma Brugge Kust wordt de GEDA-lift bijvoorbeeld gebruikt:

  • indien de doorgang smaller is dan één meter;
  • wanneer er via een tuin moet worden gewerkt;
  • op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Onze GEDA is een volledig demonteerbare lift en is in een wip opgesteld en weer afgebroken. Al wat je nodig hebt om hem te bedienen, is een standaard stopcontact! Deze lift kan gebruikt worden tot en met de 4de verdieping.

Met onze familie van buitenliften is uw verhuis zo gepiept! Onze liften zijn beschikbaar voor de regio’s West- en Oost-Vlaanderen.

Menu