opslagruimte-stockage

Verwarmde, veilige en langdurige opslagruimte te huur Maldegem

Opslagruimte te huur Maldegem – Bij Verhuisfirma Brugge Kust beschikken we over een geventileerd en verwarmd magazijn voor goederenopslag.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun meubilair voor korte of voor langere periodes bij ons in bewaring geven. Hiervoor bieden wij op basis van uw persoonlijke behoeften uiterst flexibele formules aan.

Laat ons weten hoe lang u uw meubels plant te stockeren, en hoe veel ruimte u hiervoor nodig denkt te hebben. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte!

Opslagruimte te huur Maldegem – Meubelbewaring te huur bij ons, dat is ademruimte voor u

Aan plaats is er bij Verhuisfirma Brugge Kust alvast geen gebrek: u kunt zonder probleem bij ons terecht voor de meubelopslag van volledige inboedels! Ook meubelwinkels die te kampen hebben met een tekort aan opslagruimte zijn bij ons welkom voor de bewaring van volledige keukens, salons of meubilair.

Wij bergen al uw goederen op in folie en indien gewenst in individuele houten containers: dat is veilig en compact! Bovendien zijn hierdoor uw meubels ook meteen beschermd tegen stof en vocht.

Over weerselementen of diefstal hoeft u zich alvast geen zorgen meer te maken. Bij Verhuisfirma Brugge Kust laat u met een gerust hart uw meubilair achter. U vindt bij ons al de ruimte die u nodig heeft. Zodra u er klaar voor bent, brengen wij ze terug en zorgen we voor een veilige plaatsing, met of zonder meubellift.
Onze magazijnen zijn voorzien van stevige rekken.

Menu