Opslagruimte

Goederenopslag verwarmd magazijn

Warme, veilige en langdurige opslagruimte

Bij CT-Liftservice beschikken we over een geventileerd en verwarmd magazijn voor goederenopslag.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen hun meubilair voor korte of voor langere periodes bij ons in bewaring geven. Hiervoor bieden wij op basis van uw persoonlijke behoeften uiterst flexibele formules aan. Laat ons weten hoe lang u uw meubels plant te stockeren, en hoe veel ruimte u hiervoor nodig denkt te hebben. Wij bezorgen u dan zo snel mogelijk een vrijblijvende en op maat gemaakte offerte!

Opslagruimte bij ons, dat is ademruimte voor u

Aan plaats is er bij CT-Liftservice alvast geen gebrek: u kunt zonder probleem bij ons terecht voor de meubelopslag van volledige inboedels! Ook meubelwinkels die te kampen hebben met een tekort aan opslagruimte zijn bij ons welkom voor de bewaring van volledige keukens, salons of meubilair.

Wij bergen al uw goederen op in folie en indien gewenst in individuele houten containers: dat is veilig en compact! Bovendien zijn hierdoor uw meubels ook meteen beschermd tegen stof en vocht.

Over weerselementen of diefstal hoeft u zich alvast geen zorgen meer te maken. Bij CT-Liftservice laat u met een gerust hart uw meubilair achter. U vindt bij ons al de ruimte die u nodig heeft. Zodra u er klaar voor bent, brengen wij ze terug en zorgen we voor een veilige plaatsing, met of zonder meubellift.

opslagruimte te huur

Bereken nu de kostprijs voor uw verhuis of liftservice

Ga naar de pagina waar u vrijblijvend uw kostprijs voor verhuis of liftservice kan laten berekenen

U kunt o.a. rekenen op ons in de volgende regio’s

KnokkeZeebruggeBlankenbergeWenduineDe HaanBredeneOostendeMiddelkerkeWestendeNieuwpoortLeffingeOudenbrugGistelJabbekeBruggeOostkampBeernemDammeZuienkerkeWestkapelleZedelgemTorhoutEernegemMaldegem