Verhuiswagen huren

Verhuiswagen huren

CT Liftservice is erkend verhuizer en is uw aanspreekpunt voor verhuizen!. Wij bieden u met een uitvalsbasis in Blankenberge de beste prijs/kwaliteitsoplossing aan! Indien u kiest om bij ons verhuiswagen huren, dan zijn de eerste 50 kilometer van de verplaatsing volledig gratis. Bij ons bent u aan het juist adres als het gaat over betaalbaar verhuizingen en ook voor liften, meubelbewaring en containerverhuur.

Ook voor zeer moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij oplossingen.

Wij beschikken, behalve over een 39m hoge lift, ook over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: verhuisfirma CT-Liftservice zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt en ook op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

Bereken nu de kostprijs

voor uw verhuis of liftservice

Ga naar de pagina waar u vrijblijvend uw kostprijs voor verhuis of liftservice kan laten berekenen

Verhuisfirma - Goedkoop verhuizen - Verhuis - Verhuizingen - Verhuisbedrijf - Verhuiswagen huren

CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift, … Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen