Verhuizen

Verhuizen

U bent op zoek naar een verhuisfirma om te verhuizen? Neem dan zeker eens contact met verhuisfirma CT Liftservice. Reeds enkele jaren zijn wij de erkende verhuisspecialist in Brugge en omstreken. Samen met onze medewerkers en onze jarenlange ervaring verhuizen wij meubels, inboedel of kantoor met de grootste zorg. Wij bieden verhuizingen aan en dit aan de beste prijs/kwaliteit verhouding. Met onze verhuiswagens zijn de eerste 50km volledig gratis!

Kunt u wegens omstandigheden niet onmiddellijk in uw nieuwe woning of appartement? Geen probleem, wij voorzien langdurige meubelbewaring voor al uw meubels.

Wij kunnen ook uw verhuis regelen op de moeilijkste plaatsen. Dankzij onze nieuwste ladderlift kunnen wij tot het 13e verdiep hoog gaan en met onze GEDA-lift kunnen we op de kleinste en moeilijkst bereikbare plaats uw verhuis doen.

Ook als u wenst te verbouwen kunt u terecht bij ons? Wij verhuren namelijk ook containers. Neem dan contact op met ons voor onze afval containers. Wij verhuren containers voor verschillende doeleinden.

Kortom, om te verhuizen moet u bij CT Liftservice zijn!

Neem gerust contact op met ons en wij bezorgen u spoedig een persoonlijke en goedkope prijsofferte om te verhuizen.

Bereken nu de kostprijs

voor uw verhuis of liftservice

Ga naar de pagina waar u vrijblijvend uw kostprijs voor verhuis of liftservice kan laten berekenen

Verhuisfirma - Goedkoop verhuizen - Verhuis - Verhuizingen - Verhuisbedrijf - Verhuiswagen huren

CT liftservice is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liften, verhuiswagen huren, containerverhuur, ladderlift, … Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen