Verhuis Middelkerke

Hebt u een verhuis in het vooruitzicht? Verhuisfirma Brugge Kust, is uw aanspreekpunt voor verhuizingen! Verhuis Middelkerke. Wij bieden u de beste prijs/kwaliteitsoplossing aan! Indien u een beroep wenst te doen op onze verhuiswagens, dan kunt u gratis gebruik maken van onze verhuisliften tot de 7de verdieping. Bij ons bent u aan het juist adres als het gaat over betaalbare verhuis en ook voor liften, meubelbewaring en containerverhuur.

Ook voor zeer moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij oplossingen.

Wij beschikken, behalve over een 39m hoge lift, ook over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: Verhuisfirma Brugge Kust zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt en ook op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.
Verhuis Middelkerke, steeds een oplossing.

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

verhuislift-appartement
Menu