Verhuizingen oostkamp

Verhuisfirma Brugge Kust is uw aanspreekpunt voor verhuizingen oostkamp! Wij bieden u de beste prijs/kwaliteitsoplossing aan! Indien u een beroep wenst te doen op onze verhuiswagens, mag u onze verhuislift gratis gebruiken tot aan de 7de verdieping. Bij ons bent u aan het juist adres als het gaat over betaalbare verhuis en ook voor liften, meubelbewaring en containerverhuur.

Ook voor zeer moeilijk bereikbare plaatsen hebben wij oplossingen.

Wij beschikken, behalve over een 39m hoge lift, ook over verschillende andere buitenliften, die geschikt zijn voor variabele hoogtes en moeilijk te bereiken locaties. Ligt uw appartement aan de binnenzijde van een gebouwencomplex? Of is de verhuislocatie omwille van een nauwe doorgang moeilijk bereikbaar? Geen probleem: verhuisfirma Brugge Kust zoekt samen met u naar de juiste oplossing! Zo kan onze GEDA-lift gebruikt worden indien de doorgang smaller is dan één meter of wanneer er via een tuin moet worden gewerkt. Ook op plaatsen waar er geen mobiele lift kan of mag worden geplaatst.

Met onze twee meubelliften op aanhanger zijn we heel flexibel: een smalle oprit, een tuinpad of een terras is al genoeg om ons goed te kunnen positioneren. Deze mobiele liften reiken tot de 8ste verdieping en kunnen zware meubelstukken probleemloos en op een veilige manier naar boven en beneden brengen.

verhuislift-appartement

Verhuisfirma Brugge Kust is er voor uw verhuizingen, meubelbewaring, liftenverhuiswagen huren, containerverhuurladderlift, … Onze verhuisfirma helpt u goedkoop verhuizen

Verhuislift online reserveren

steeds bereikbaar! 24/7!

Neem contact met ons op om direct een verhuislift vast te leggen

Bereken nu de kostprijs

voor uw verhuisservice

Ga naar de pagina waar u vrijblijvend uw kostprijs voor verhuisservice kan laten berekenen

Menu